Actualitat

El PSC expressa la seva consternació i trasllada la seva solidaritat a les víctimes del terratrèmol al Marroc

9 setembre 2023

El PSC expressem la nostra consternació, solidaritat i condol amb les víctimes, ferits i familiars del terratrèmol que ha patit el Marroc en les darreres hores.

Els i les socialistes ens mantenim en contacte permanent i directament amb els nostres companys del partit germà i membre de la Internacional Socialista, la Unió Socialista de Forces Populars (USFP) del Marroc, per posar-nos a la seva disposició i col·laborar en tot el necessari davant la urgència de la situació amb l’objectiu prioritari en aquests moments d’ajudar a les persones afectades i als familiars de les víctimes. Així mateix, mostrem la nostra disposició d’ajudar a la comunitat marroquina de Catalunya en aquests moments difícils.

Des del PSC donem tot el suport a l’Alt Representant i vicepresident de la Comissió Europea, Josep Borrell, i al Govern d’Espanya perquè la Unió Europea i els seus estats membres mobilitzin de forma immediata l’ajuda humanitària necessària perquè les autoritats marroquines puguin gestionar aquesta dramàtica situació. 

Els i les socialistes ens mantenim atents a la situació del país, tot esperant que no es produeixin noves rèpliques del terratrèmol que agreugin encara més la situació i suposin noves víctimes i ferits.