Actualitat

EL PSC Cant de Mat contra la violència

17 octubre 2022

Des del PSC Canet volem fer pública la nostra més rotunda i absoluta condemna pels fets esdevinguts el passat dissabte 15 d’octubre al pavelló municipal de Canet de Mar, en acabar el partit el primer equip de futbol sala. L’esport és una víctima més de la violència que castiga la nostra societat.

Estem en contra de qualsevol mena de violència, verbal o física, en qualsevol àmbit; resulta més greu encara quan aquesta s’exerceix davant de les persones més febles, nens, nenes i gent gran.

L’esport en general, i l’esport col·lectiu com el futbol sala en particular, ensenya valors com el companyerisme, el respecte, la tolerància, la disciplina i el sacrifici, que no s’haurien de veure entelats per fets puntuals com els de dissabte.

Amb aquest comunicat volem donar el nostre suport públic a les persones afectades i al Club Futbol Sala de Canet de Mar, als seus jugadors, equip tècnic i directiva, que es deixen la pell per superar-se i millorar, any rere any. El mal fer d’individus concrets, no pot entelar l’esforç d’un equip i la il·lusió de la seva afició.

Aplaudim la decisió del club de prohibir l’entrada als partits als individus que amb la seva actitud des de la grada menystenen els valors de l’esport. Demanem al govern municipal i a tot el consistori la condemna d’aquests lamentables fets i el suport als clubs esportius en les seves accions contra els violents