Actualitat

El PSC Barcelona inaugura l’Oficina Parlamentaria per millorar el vincle ciutadà amb els i les electes a les cambres legislatives

3 juny 2021

158882070_282551800051588_4936038758654108178_n

 

  • La nova eina permetrà canalitzar les demandes socials i sectorials que puguin ser ateses pels electes a les diferents cambres
  • La iniciativa significarà una millora de la interlocució entre ciutadans i ciutadanes de Barcelona i els i les electes al Parlament de Catalunya, al Congrés dels Diputats, al Senat i al Parlament Europeu

 

El PSC Barcelona inaugura l’Oficina Parlamentària: una nova eina respon a la voluntat del partit de millorar la interlocució entre els i les electes a les diferents cambres legislatives i els ciutadans i ciutadanes de Barcelona, per estrènyer la relació amb la ciutadania del territori en el qual desenvolupen la seva activitat política. 

La iniciativa té com a objectiu canalitzar demandes socials i sectorials cap a les diferents cambres legislatives. També construir una estructura per donar suport als i les electes, i coordinar i potenciar la seva tasca per tal d’aprofitar al màxim la seva capacitat d’incidència política i d’iniciativa.

L’Oficina Parlamentària servirà com a vehicle de comunicació dels militants i simpatitzants del PSC Barcelona, però també de tots els barcelonins i barcelonines, amb els seus representants socialistes a les diferents cambres legislatives. Podran contactar amb ells i elles per fer arribar les seves propostes i dubtes, però també els seus comentaris i suggeriments. Per fer-ho només hauran d’omplir el formulari al nostre web.

9 electes del PSC Barcelona a les diferents cambres legislatives

En els darrers anys, amb els bons resultats electorals obtinguts pel Partit dels Socialistes de Catalunya —i en concret per la federació de Barcelona— a les diferents eleccions, s’ha produït un increment del nombre de diputats i diputades de la ciutat de Barcelona a les diferents cambres. 

Actualment, el PSC Barcelona compta amb 9 càrrecs electes a les diferents cambres. Tenim un parlamentari europeu, Javi López; un senador, Manuel Cruz; i al Congrés dels Diputats comptem amb la presidenta de la cambra, Meritxell Batet, i amb una diputada, Carmen Andrés.

Finalment, al Parlament de Catalunya, el PSC Barcelona compta amb sis parlamentaris: Gemma Lienas, Ferran Pedret, Assumpta Escarp, Esther Niubó, Beatriz Silva i Mario García

Els parlamentaris socialistes de la ciutat de Barcelona estan adscrits territorialment a un o varis districtes del conjunt de la ciutat, com detalla la llista següent:

DistricteDiputat/da
Ciutat VellaAssumpta Escarp
L’EixampleFerran Pedret
Sants-MontjuïcMario García
Les CortsGemma Lienas
Sarrià-Sant GervasiBeatriz Silva
GràciaGemma Lienas
Horta-GuinardóAssumpta Escarp
Nou BarrisMario García
Sant AndreuEsther Niubó
Sant MartíFerran Pedret