Actualitat

El PSC Arenys de Mar es pronuncia arran de la decisió de l’Alcaldessa Annabel Moreno de ERC referent a treure les competències de Medi Ambient i Serveis a la regidora de la Cup Ona Curto.

10 agost 2022

Estat dels contenidors de la part alta de la Riera. Foto: Xavi Salbanyà
  1. En reiterades vegades el nostre grup municipal ha demanat la dimissió de laregidora de la Cup Ona Curto. Al final no ha dimitit, ha estat retirada. I és que la gestió de la seva regidoria no ha estat gens encertada. Ha sortit a la llum pública la situació de la neteja però això al nostre entendre és només la puntade l’iceberg podent enumerar a més del deficient manteniment de la via pública, els retards incomprensibles en aplicar un model de recollida selectiva (quan havia de començar? Quan començarà?), o l’encara més incomprensible retard en la neteja de dependències municipals.
  2. La situació actual comporta una crisi que entenem no s’aturarà amb un intercanvi de regidories. Es una primera fase d’una crisi més profunda. I ens preocupa com es gestionarà tot plegat i com es reflectirà en els serveis a la ciutadania i com quedarà finalment la situació actual de la regidora de la CUP dintre del govern amb aquest pas entremig.
  3. En funció de com avancin els esdeveniments estarem atents a la situació de brutícia denunciada per la pròpia alcaldessa per prendre les mesures polítique adients.