Actualitat

El ple de desembre aprova la modificació puntual que permetrà la implantació…

14 desembre 2021

ple 1312
La modificació permetrà que els terrenys industrials on s’implantarà l’empresa quedin agrupats en única parcel·la.

El ple de desembre aprova la modificació puntual que permetrà la implantació de la multinacional Kronospan

La modificació permetrà que els terrenys industrials on s’implantarà l’empresa quedin agrupats en única parcel·la

Després de la seva aprovació inicial el passat mes d’octubre, el ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat la modificació urbanística necessària per tal de possibilitar la implantació de la multinacional Kronospan al polígon Catalunya Sud. Aquesta modificació permet que els terrenys industrials on s’ha d’implantar l’empresa quedin tots junts en una parcel·la, facilitant així la seva instal·lació. Això ha suposat el canvi d’emplaçament d’una zona verda i d’una parcel·la destinada a equipaments que, en conjunt, resten més adequades a l’entorn i les necessitats d‘espai.

Ara únicament restarà el trasllat de l’aprovació a la Comissió Territorial d’Urbanisme per a que procedeixi a la seva aprovació definitiva prevista per aquest mateix mes de desembre.

Recordem que la presència de la multinacional Kronospan suposarà la creació de 185 llocs de treball directes i més de 1.500 indirectes, amb una inversió de més de 200 milions d’Euros per a la construcció de la planta amb una superfície de 25,6 Ha contribuint així a la industrialització de Tortosa, la creació d’ocupació i generarà noves oportunitats a la ciutat i al territori.

Per més informació o talls de veu: Enric Roig Montagut 620 96 82 85