Actualitat

“Demanem a ERC que no boicotegi la reforma laboral votant amb el PP i l’extrema dreta”

31 gener 2022

Lluïsa Moret a la sala de premsa del PSC

La viceprimera secretària d’Organització i Acció Electoral del PSC, Lluïsa Moret, ha destacat avui que “els treballadors i treballadores no es poden permetre que no prosperi la reforma laboral”, afegint que, per això, “fem una crida a ERC a no boicotejar-la votant el mateix que el PP i l’extrema dreta”.

En roda de premsa després de la reunió de la Comissió Executiva del PSC al Casal Socialista Joan Reventós, Lluïsa Moret ha demanat de manera “contundent i clara a les forces polítiques que estan boicotejant la reforma, entre elles ERC, que respectin l’acord entre els sindicats i la patronal”. “No votar ni facilitar que prosperi la reforma significa que es manté vigent la reforma laboral del PP, renunciant a un posicionament progressista i d’esquerres”. Per això, “demanem responsabilitat i compromís amb els treballadors i treballadores, els seus drets i la millora de les seves condicions laborals”.

Lluïsa Moret també s’ha referit a les ‘Jornades per renovar el consens lingüístic a Catalunya’, organitzades per la Fundació Rafael Campalans el passat divendres i dissabte, i les ha valorat molt positivament: “Seguim obrint espais de debat estratègics pel país, com també vam fer amb la reforma laboral”.

I és que, tal com ha indicat, escoltar i dialogar és el millor camí per arribar acords i consensos. Per això –ha recordat—el primer secretari del PSC, Salvador Illa, va demanar la setmana passada en seu parlamentària una reunió a Pere Aragonès, si bé encara no ha rebut resposta: “Seguirem insistint perquè és bo per Catalunya que es trobi amb el Cap de l’Oposició per abordar els reptes del país”.

Lluïsa Moret també ha explicat que la Comissió Executiva del PSC ha analitzat la situació dels Mossos d’Esquadra i els canvis en la cúpula del cos, rebutjant el tracte que se li ha donat al major Josep Lluís Trapero i lamentant les explicacions insuficients de Joan Ignasi Elena al Parlament.

Vídeo de la roda de premsa

El tweet destacat