Actualitat

Comunicat PSC Vilassar de Mar sobre la renúncia a la regidoria de joventut

10 agost 2022

Acabem de conèixer el comunicat de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar sobre la renúncia a la Regidoria de Joventut. 

No podem més que respectar la decisió de la Regidora Montse Gual, decisió que l’honora, però que lamentem s’hagi produït d’aquesta manera. Pensem que primer calia fer una anàlisi serena dels fets, aplegar tota la informació i documentació necessària, i després assumir les responsabilitats que es derivessin.  

Vivim en la una societat amb un deteriorament clar de valors, una societat que mira cap a un altre costat davant de la mentida, de la incompetència i fins i tot de la corrupció, però sembla que no perdona l’error.  Som hostes de la immediatesa, de la dictadura de les xarxes, tot es jutja al moment sense donar importància als fets o a les circumstàncies. És trist que la bona feina feta a la regidoria de joventut,  de les poques àrees d’aquest govern de les que ho podem dir, es vegi enterbolida per un error evident, la responsabilitat política del qual l’assumeix la regidora amb la dimissió.

Dimissió que com ja hem dit l’honora, però que de cap manera pot ser utilitzada per tancar el tema en fals i deixar de recavar tot la informació, perquè es coneguin tots els fets i es donin totes les explicacions necessàries, que delimitin totes i cadascunes de les responsabilitats que hi pugui haver. Aquesta és la única manera que puguem assegurar que l’error no es repetirà.

No podem deixar de denunciar el flagrant silenci de l’alcalde Sr. Damià del Clot, alcalde totalment desaparegut, inoperant i que no ha manifestat cap opinió sobre el tema en tot aquest temps, així com cap recolzament públic a la Regidora.  Ell sí que hauria de meditar la seva dimissió com a representant inexistent de Vilassar de Mar.

El Grup Municipal del PSC vol reconèixer la feina feta per la Montse a la regidoria de joventut, igualtat i participació, i exigim la implicació immediata de l’alcalde i el seu compromís d’arribar al fons de l’assumpte d’una manera ràpida i transparent.

Ens hi juguem la bona imatge del nostre poble!

10 d’agost 2022

Partit dels Socialistes de Catalunya-PSC

Vilassar de Mar.

https://www.lavanguardia.com/local/maresme/20220811/8461960/psc-vilassar-senala-alcalde-dimision-regidora-juventut-esta-desaparecido.html

https://catalunyaplural.cat/ca/educar-o-pornificar/