Actualitat

“Ciutadans i ciutadanes de Catalunya, el PSC està preparat, jo estic preparat, Catalunya està preparada”

16 març 2024

Salvador Illa és reelegit primer secretari del PSC i proclamat candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig

“Ciutadans i ciutadanes de Catalunya, el Partit dels Socialistes de Catalunya està preparat, jo estic preparat, Catalunya està preparada. Catalunya es farà escoltar, no perquè cridi més, sinó perquè tornarà a ser un exemple a seguir per l’excel·lència dels seus serveis públics”, ha manifestat el primer secretari del PSC, Salvador Illa, després de ser reelegit primer secretari del PSC i proclamat candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 12 de maig.

Illa ha destacat que el Partit dels Socialistes de Catalunya “és un partit de govern, és una eina al servei dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya” i ha recalcat que els i les socialistes volen una Catalunya “pròspera, que accedeixi en les seves institucions d’autogovern, que es comprometi, que s’impliqui en construir una Espanya plural i diversa. No vol la Catalunya de la queixa, no vol la Catalunya victimista. El Partit dels Socialistes de Catalunya vol una Catalunya rellevant a Europa. Una Catalunya que compti, una Catalunya que sumi a Europa. No vol una Catalunya que divideixi i que aixequi fronteres”.


Per altra banda, en relació amb les eleccions al Parlament el proper 12 de maig, ha mostrat el seu compromís per fer realitat un nou futur i per obrir una nova etapa a Catalunya, i ha subratllat que la seva primera prioritat serà recuperar l’excel·lència en els serveis públics.
“Ciutadans i ciutadanes de Catalunya, visqueu on visqueu el primer seran els serveis públics; vingueu d’on vingueu, el primer seran els serveis públics; penseu el que penseu el primer seran els serveis públics; parleu la llengua que parleu el primer seran els serveis públics; sentiu el que sentiu el primer seran els serveis públics. Anirem a les coses”, ha afegit.


Així mateix, durant el discurs ha agraït a la militància el seu suport i la seva confiança: “gràcies per la vostra confiança que rebo com un autèntic tresor i que és el més important estímul per seguir treballant, per enfortir i per engrandir el nostre projecte polític”.