Actualitat

“A Catalunya convé mantenir les tradicions i tenir capacitat d’innovar per posar el país en marxa”

4 febrer 2023

El primer secretari del PSC i president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha visitat aquest dissabte la Fira de la Candelera de Molins de Rei acompanyat de l’alcalde, Xavier Paz, destacant “com el municipi ha sabut mantenir la tradició innovant i amb vitalitat”. 

“Un municipi i un país no s’entenen sense les seves tradicions i la seva capacitat d’innovació ni sense projectes que mirin endavant. Això és el que li convé a Catalunya, mantenir les tradicions i tenir capacitat d’innovar per posar el país en marxa, amb projectes que permetin generar prosperitat i protegir els ciutadans i ciutadanes amb polítiques públiques sòlides”, ha explicat Salvador Illa als mitjans de comunicació. 

Per aquest motiu, ha afegit, el PSC ha arribat a un acord per aprovar el pressupost de la Generalitat, “un acord pensant en el que convé als ciutadans i ciutadanes i el que convé a Catalunya”. “Volíem ajudar a posar el país en marxa i passar de la inèrcia a l’acció”, ha dit Salvador Illa.

“Ara cal tramitar i executar el pressupost. El govern té un instrument per governar i fer la seva feina. I nosaltres seguirem construint una alternativa, sempre amb mà estesa per ajudar a la ciutadania”, ha detallat, remarcant que no és el pressupost que hauria fet el PSC, però “s’han fet esforços a totes dues parts per fer que Catalunya vagi endavant”.

Dia mundial contra el càncer

Coincidint amb el Dia mundial contra el càncer, Salvador Illa ha volgut agrair i reconèixer la tasca de les persones que treballen per combatre la malaltia, i traslladar el seu afecte a les persones i familiars que pateixen les conseqüències.