Reunió del Govern Alternatiu de Catalunya

“Voldríem un Govern amb posicions conjuntes, amb un Pla de govern i que sàpiga on va”

La portaveu del grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que és al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a qui li toca dir si el Govern “està trencat o no i si ha de buscar altres aliats”, i ha lamentat que no tingui una opinió conjunta en molts temes importants. “Voldríem un Govern amb posicions conjuntes, amb un Pla de govern i que sàpiga on va, i de moment no hem vist ni el Pla de govern. L’esperem, i també que posi totes les energies perquè, entre d’altres temes importants, els Jocs Olímpics d’Hivern de 2030 surtin endavant”, ha afegit.

 

Sobre la taula de diàleg, l’ha qualificat de “fita important” i celebra que s’hagi tornat a posar en marxa perquè “posa les bases d’un diàleg sincer, honest i que no ha de tenir caducitat, perquè les complicitats costa molt teixir, i poc a poc portaran a acords concrets”. En aquest sentit, ha tornat a insistir en la necessitat que es dugui a terme un diàleg entre els partits catalans perquè “les discrepàncies de el Govern posen de relleu la importància de buscar punts que uneixin”.

 

Aquest divendres el Govern alternatiu presidit per Salvador Illa s’ha reunit per debatre diferents qüestions d’actualitat, i han emès una declaració en què expressen la seva voluntat de treballar perquè els Jocs Olímpics d’Hivern de 2030 es facin al Pirineu.

 

En altres dos documents, han demanat la millora de l’assistència jurídica gratuïta i la cobertura pericial, reduir els aranzels i ampliar el Servei d’Orientació Jurídica; i també impulsar la resolució alternativa de conflictes amb la mediació.

Declaració sobre els Jocs Olímpics d'Hivern 2030

Veure PDF
Informe sobre l'Assistència Jurídica Gratuïta

Veure PDF
Informe per impulsar la resolució alternativa de conflictes i la mediació

Veure PDF
Comparteix: