Miquel Iceta clausura el Seminari de la Fundació Campalans i la FEPS: Compromisos mundials en canvi climàtic

  • Actualizado:
  • Creado:

A les 13:00 hores atendrà els mitjans de comunicació

Aquest divendres 16 de març al migdia el primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar, Miquel Iceta, clausurarà el seminari ‘Compromisos mundials en Canvi Climàtic’ que organitza la Fundació Rafael Campalans en col·laboració amb la Fundació Europea d’Estudis Progressistes.

 

A les 13:00 hores, abans d’iniciar-se la intervenció de clausura, Miquel Iceta atendrà els mitjans de comunicació per valorar diferents aspectes de l’actualitat política.

 

La trobada amb els mitjans tindrà lloc a la seu de la Federació del PSC de Barcelona (Consell de Cent, 416).

 

 

La jornada debatrà sobre la vigència dels acords de Paris després de Trump o quines han de ser les polítiques progressistes per a una agenda climàtica. Entre els ponents, la secretària de desenvolupament sostenible, canvi climàtic i polítiques energètiques de la Confederació Europea de Sindicats (ETUC), Montserrat Mir, el professor de Política Europea i investigador del projecte ‘'Partits polítics i la política climàtica'', Robert Ladrech, la directora de l’Institut per al Desenvolupament Sostenible i Relacions Internacionals (IDDRI), Teresa Ribera, l’experta en plans estratègics sostenibles municipals i ecosistemes innovadors a la consultora N2E, Carme García Lores, o l’investigador a l'Institut Delors en Política Europea, Energia, Innovació, Clima i Defensa, Thomas Carlin Pellerin. El seminari serà inaugurat  per l’expresident de la Generalitat i president de la Fundació Rafael Campalans, José Montilla.

 

Adjuntem programa detallat.

 

 

 

Ficheros adjuntos: