Javi López Fernández

Javi López Fernández

Javi López Fernández

  • Diputat Parlament Europeu Ampliar
  • Membre Nat Comissió Executiva Partit dels Socialistes de Catalunya
Ampliar

Va néixer a Madrid l’any 1985. Llicenciat en Dret per la UPF – Universitat Pompeu Fabra i Máster en "Lideratge per a la gestió política i social" a la UAB – Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professor visitant d'Història de la UE a Blanquerna - Universitat Ramon LLull i és membre del Consell del European Council on Foreign Relations - ECFR.

És eurodiputat des de 2014 i CoPresident de l'Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana des del 2019. Membre titular a la Comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària i a la Subcomissió de Seguretat i Defensa i Secretari General Adjunt de la Delegació socialista espanyola al Parlament Europeu.

És membre del Presidency del Partit Socialista Europeu - PES en representació del PSOE des del 2018, on presideix el Grup de treball sobre canvi climàtic. Ha estat Secretari d’Impuls Europeu (2016-2019) i Secretari de Política Europea i Internacional (2014-2016) de la Comissió Executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya - PSC i Primer Secretari (2009-2015) de la Joventut Socialista de Catalunya - JSC. També ha estat Conseller de Districte i Portaveu del Grup Socialista a Les Corts, Ajuntament de Barcelona (2011-2014).

Camps obligatoris

Termes i condicions