Torra ha de fer els esforços necessaris per seure a tots els grups a la Taula de Diàleg

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Granados alerta que "el Govern representa el conjunt de la ciutadania i s'ha de sotmetre al control de govern" en el pròxim Ple

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Eva Granados, ha alertat aquest matí de la possibilitat que no es pugui realitzar el ple del proper 6 i 7 de febrer davant la convocatòria de vaga que han fet alguns sindicats minoritaris: "Torra i alguns consellers ja ens han anunciat que volien alentir l'activitat del govern" ha explicat Granados que espera que "malgrat que probablement no es notarà la diferència perquè l'activitat del govern s'acosta a zero, la setmana vinent puguem fer la sessió de control del Govern".

En referència a la Taula de Diàleg convocada per aquest divendres, Granados també ha remarcat "la importància que tots els grups s'hi sentin cridats". Per la diputada socialista, la reunió de divendres "suposa un espai de diàleg per fer consensos Catalunya endins en la que hi hem de ser tots". És per això que ha demanat a Torra "fer el possible" perquè hi assisteixin tots els grups parlamentaris: "Amb enviar una carta no es suficient. Li demanem que parli amb la líder de l'oposició, Inés Arrimadas, i amb Alejandro Fernandez i Carles Riera perquè vinguin".

Finalment, Granados ha traslladat la queixa que ha fet el PSC-Units a la resta de grups, ja que coincidint amb la celebració del ple dels 6 i 7 de febrer farà un any que PSC-Units va entrar a registre la llei de malbaratament alimentari i encara no s'ha posat a l'ordre del dia del Ple: "tenim el compromís de la resta de grups que es veurà, però espero que d'una vegada per totes una llei que es va avançar molt a la passada legislatura, i de la que es va fer molta i bona feina, es pugui veure, no en el proper ple però sí en el següent" ha conclòs.

Paraules clau: