“Som els dignes hereus del catalanisme, perquè el catalanisme és construcció”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta participa a l’acte de presentació del manifest de suport a la seva candidatura

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “la política també és una feina, i quan no fas una bona feina, t’acomiaden. Doncs avui acomiado cordialment Carles Puigdemont i Oriol Junqueras perquè han fet molt malament la seva feina. Han dividit el nostre poble, han afeblit la nostra economia, i han deixat la nostra imatge per terra”. “El repte que tenim entre mans és immens, hem canviar de rumb. Se’ns va dir que es posava rumb de col·lisió, i hi ha perdut tothom”, ha dit.

 

En un acte a Barcelona per presentar el manifest de suport al candidat socialista, que ja té més de 200 signatures, Miquel Iceta ha volgut agrair els signants i ha valorat “el seu coratge en moments difícils”. “A aquest país li falta recuperar el respecte, el respecte pels altres, que això només ho arreglarem entre tots”. “Som els que volem construir, els dignes hereus del catalanisme, perquè el catalanisme és construcció.  Només pots perdre les batalles que no dones. Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a vèncer”, ha afegit.

 

A l’acte hi ha hagut intervencions com les de l’actriu Rosa Maria Sardà, que ha afirmat que “el carro va pel pedregar i això és molt preocupant. Veiem una colla de polítics a qui les coses importants han deixat de preocupar-los. Aquí tots estan en contra d’alguna cosa, però el més difícil és donar solucions. Per això posem la nostra confiança en tu, Miquel. Ets un bon operari, un excel·lent polític i una bona persona”.

 

El manifest (s’adjunta) encara és obert a més firmes, i ha tingut nombroses adhesions posteriors a la seva publicació com les de Javier Mariscal, Matías Carnero, Javier Nieto, Dídac Ramirez o Rafel Jorba.

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: