No pots dir que defenses el diàleg i després no donar suport a un govern que aposta per ell

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Granados emplaça a Torra a treballar per aconseguir que tots els grups parlamentaris seguin a la taula de diàleg que ha anunciat que convocarà aquest desembre

"Sempre hem dit que tenim un problema entre catalans, i per tant hem de celebrar el fet que es convoqui l'únic espai que tenim de diàleg entre catalans" ha explicat la portaveu de socialistes i units per avançar, Eva Granados davant l'anunci que el president Torra convocarà la taula de diàleg el mes de desembre, tot i que ha alertat: "esperem per això que qui la convoca tingui l'actitud de voler pactar amb l'altre, perquè Torra, de moment s'ha caracteritzat per parlar per la meitat de catalans i catalanes i per no voler aquest diàleg Catalunya endins". En aquest sentit Granados ha lamentat "sentir parlar de diàleg a diversos partits i que després no tinguin clar si donar suport o no a un govern que té aquesta voluntat de diàleg".

La portaveu socialista ha recordat que l'espai de diàleg es va configurar a proposta de PSC-Units i que el president Torra "va ser incapaç de fer seure en una mateixa taula als seus mateixos socis". Per això ha emplaçat al president a "aconseguir que tots els grups parlamentaris seguin en aquest espai".

Granados ha anunciat també que PSC-Units ha decidit proposar com a senador autonòmic a Manel de la Vega, primer secretari de Terres de l'Ebre. Granados s'ha posat en contacte amb la resta de grups parlamentaris "que no han posat cap problema" per això espera dimecres que la votació es produeixi sense incidents, i de la Vega sigui escollit senador al Ple.

Paraules clau: