Necessitem mobilitzar totes les forces del canvi per fer una Catalunya millor

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta, Salvador Illa, Meritxell Batet, José Luís Ábalos i Raquel Sánchez intervenen a la Festa de la Rosa online del PSC

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui “demanem eleccions perquè no ens convé tenir massa temps un president i un govern en funcions. Necessitem un govern diferent amb prioritats diferents, que no divideixi als catalans i que sumi esforços per la reconstrucció social i econòmica”. "Necessitem mobilitzar totes les forces del canvi. Volem impulsar un canvi de debò a Catalunya. Un canvi que recuperi el millor del catalanisme, al seu sentit d'excel·lència i d'unitat i que garanteixi un progrés per a tothom", ha dit.

 

A la Festa de la Rosa del PSC, que enguany s’ha celebrat online, Miquel Iceta ha assegurat que “cal donar suport al govern d'Espanya per a la reactivació econòmica, prolongar els ERTO, ajudar les empreses, garantir que l'IMV arribi a tothom que ho necessita i enfortir el nostre sistema públic de salut i la nostra escola”.

 

A l’acte també hi ha intervingut el Secretari d’Organització i Ministre de Sanitat, Salvador Illa, que ha indicat que “vull agrair al conjunt del PSC la seva actitud durant la pandèmia: de responsabilitat, col·laboració, cooperació i entendre que el bé comú està per sobre dels interessos que puguem tenir a curt termini”. “Catalunya porta una dècada perduda. Cal donar a la veu a la ciutadania. Els i les socialistes hem d'obrir una etapa nova aquest país i que torni a ser el que ha sigut ja fa massa anys. Això ho ha de liderar el PSC i Miquel Iceta”, ha afegit,

 

Per la seva banda, la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ha assegurat que “toca guanyar la presidència de la Generalitat per Miquel Iceta. És l'únic capaç d'aglutinar un projecte per la convivència i de què torni la il·lusió i la capacitat a un Govern de la Generalitat que ha perdut el nord fa molt temps”.

 

El Ministre José Luis Ábalos ha dit que “a qui proposi ruptura li oferim diàleg; si proposen enfrontament oferirem cooperació, i si proposen crispació oferirem moderació. Si volen tensió per agreujar els problemes, proposarem política per resoldre’ls”.

 

Finalment, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha afirmat que “ens toca deixar les divisions estèrils i ens toca anar per feina. Hem de tornar l'any vinent amb Miquel Iceta com a president de la Generalitat”.

 

Paraules clau: