Les institucions no es poden convertir en l'escenari d'estratègies partidistes

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta visita el Penedès i Tarragona per reunir-se amb comitès d’empreses amb dificultats i fer un compromís per a la reindustrialització

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha dit aquest matí en relació al ple de comiat del president Torra que “quan les institucions es converteixen en l'escenari d'estratègies partidistes, no s'hi ha d'anar. Estem en un procés de degradació institucional i trobem estrany, per exemple, que no s’hagi fet una reunió de la comissió d’Educació per parlar de l’inici de curs. Una institució s’ha de projectar cap a l’interès general i no cap a l’interès partidista”.

 

Preguntat per la sentència de BCN World, Miquel Iceta ha assenyalat que “les sentències judicials s’han de complir i el Govern de Catalunya ha de fer les coses bé. Ha de revisar el projecte per complir de manera estricta tots els requeriments mediambientals i els requeriments de seguretat, i fer-ho de manera que es garanteixi un projecte que crearà llocs de treball. Però lamentablement el Govern de Catalunya ja fa massa anys que no fa les coses bé”.

 

Miquel Iceta ha fet aquestes declaracions durant l’Inici d’una jornada que el porta al Penedès i Tarragona, a reunir-se amb comitès d’empreses amb dificultats i expressar-los el seu compromís amb la indústria. Acompanyat de la viceprimera secretària Eva Granados, també ha participat al congrés de la Federació Industria UGT. El Primer Secretari ha traslladat als agents socials d’aquestes comarques les propostes que planteja el PSC per a la reindustrialització de Catalunya.

 

Paraules clau: