La millor manera de tenir un canvi a Catalunya és que els socialistes guanyem les eleccions

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta diu durant una visita a Lleida i el Segrià que “ Catalunya ha perdut deu anys, tenim un país que ha perdut temps, energies i empenta econòmica, i nosaltres representem recuperar el temps perdut”

El primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “ens sembla que el que convé pels propers quatre anys és centrar-se en el que realment importa: la reactivació econòmica, la reconstrucció social i la concòrdia entre tots els catalans. Aquesta és la nostra proposta política i esperem el màxim suport per fer-la avançar”.

Miquel Iceta ha assegurat que “anirem a les eleccions amb el nostre programa i el nostre candidat. Creiem que a les eleccions o bé hi ha la continuïtat del Govern que tenim, un Govern d’una coalició amb una mala relació de ferro, o un Govern encapçalat pels socialistes”. “La millor manera de promoure un canvi a Catalunya és que els socialistes arribem en primera posició i guanyem les eleccions”, ha afegit.

Segons el Primer Secretari del PSC, “tenim una idea molt clara: buscar allò que ens uneix i no el que ens divideix. Creiem que Catalunya ha perdut deu anys, tenim un país que ha perdut temps, energies i empenta econòmica, i nosaltres representem recuperar el temps perdut. Catalunya necessita un canvi, un Govern que no es baralli”.

Miquel Iceta ha fet aquestes declaracions durant una visita a Lleida i El Segrià per reunir-se amb representants de l'hostaleria, la restauració i amb empresaris d'altres sectors per analitzar l'impacte del confinament del Segrià per la COVID-19. El primer secretari del PSC també visita Torre-serona per trobar-se amb l’Alcalde i altres càrrecs socialistes del territori i dina amb dones del PSC del món rural.

 

Paraules clau: