La Generalitat ha d’actuar davant els possibles incompliments en les mesures de protecció

  • Pol Gibert
  • Actualitzat:
  • Creat:

Pol Gibert demana “un pla d’inspecció de treball extraordinari per garantir que els treballadors i treballadores tenen el material i les mesures de prevenció en el seu lloc de treball”

El portaveu d’ocupació del Grup Socialistes-Units per avançar, Pol Gibert, ha afirmat avui que “els treballadors i treballadores necessiten que s’actuï davant els possibles incompliments en les mesures de protecció per la Covid19”. “Demanem un pla d’inspecció de treball extraordinari per garantir que els treballadors i treballadores tenen el material i les mesures de prevenció en el seu lloc de treball, en el cas de ser necessari que es treballi presencialment”, ha explicat.

 

En aquest sentit, el diputat socialista ha recordat que “la Generalitat té prop de 200 efectius per inspeccionar les condicions laborals. “Està molt bé acordar mesures amb els agents socials, però qui vigila que aquests acords es compleixin? Qui ho ha de fer és el Govern de la Generalitat, que té la competència i els recursos”, ha afegit.

 

Segons Pol Gibert, “hem vist com empreses propietat del Govern de la Generalitat han tornat avui a la feina de manera presencial, però no hem vist accions de la Inspecció de Treball a l’alçada de la situació actual”.

 

Paraules clau: