La dreta té moltes ganes que l’esquerra no participi en aquestes eleccions

  • Manel Cruz
  • Actualitzat:
  • Creat:

Manuel Cruz afirma que “el PSC és ara al centre de tots els atacs, i no és cap casualitat: el PSC és l’única garantia que es pot aturar el Procés”

El cap de llista del PSC al Senat, Manuel Cruz , ha afirmat avui que “s’acostuma a dir que les eleccions són un moment importantíssim i és veritat. I tradicional els partits convidaven a votar. Però per primera vegada, un partit, el PP, està cridant a l’abstenció, una abstenció dirigida a l’esquerra. La dreta té moltes ganes que l’esquerra no participi en aquestes eleccions”.

 

Durant un acte de Sant Feliu de Guíxols acompanyat del candidat per Girona al Congrés, Marc Lamuà, Manuel Cruz ha assenyalat que “el PSC és ara al centre de tots els atacs, i no és cap casualitat: el PSC és l’única garantia que es pot aturar el Procés, perquè és una moneda que té dues cares. Una és l’independentisme i l’altra és la dreta”. “Qui va evitar uns Pressupostos que eren bons per a Catalunya? Els van tombar la dreta  i els independentistes, i tampoc és cap casualitat”, ha afegit.

 

Per la seva banda, Marc Lamuà ha afirmat que “necessitem anar a guanyar, i guanyar molt bé, per tenir a Espanya un Govern fort i coherent”.

 

Paraules clau: