Ha estat un any de desgovern, un altre any perdut

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta afirma que “si l'actual Govern de Catalunya es veu incapaç de governar, el millor que pot fer és deixar pas”

“Ha estat un any de desgovern, de mal govern, un altre any perdut”. Així ha resumit el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, el primer aniversari de Quim Torra a la Presidència de la Generalitat, i ha afegit: “si l’actual Govern de Catalunya es veu incapaç de governar, el millor que pot fer és deixar pas”.

 

En roda de premsa al Parlament, Miquel Iceta ha situat entre els exemples del desgovern “l’augment de les llistes d’espera sense una ofensiva clara, la falta de compromís en el finançament de les escoles bressol, el fracàs de la Renda Garantia de Ciutadania i aquesta divisió que fa el Govern entre els que són independentistes i el que no ho són”. “Aquest govern nomes pensa en la meitat del país, com a molt”, ha dit

 

“És un Govern incapaç de presentar uns Pressupostos. Un Govern que defensa els presos i els polítics a l’estranger, però s'oblida de defensar els interessos de 7 milions de catalans. Ha portat la funció publica al límit, als metges, infermeres, bombers, mossos i mestres se’ls demanen sobreesforços sense cap mena de compensació. Estem davant d’un any perdut”, ha conclòs.

 

 

Paraules clau: