Granados-8M: “Calen recursos i voluntat política per al somni feminista”

  • Actualitzat:
  • Creat:

La viceprimera secretària del PSC exigeix al conseller d'Exteriors que doni explicacions "avui mateix" sobre la gestió del cas d'assetjament sexual del seu excap de gabinet

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha afirmat avui que “el somni feminista és igualtat en el treball productiu i reproductiu, nous models de masculinitat i la fi de la violència masclista. I per això cal voluntat política" i ha reclamat al govern de la Generalitat "fer els deures”.

 

Segons Granados, la voluntat política “ es demostra complint els mandats parlamentaris". Per això ha explicat que "si el president Torra sempre parla que s'han de complir els mandats, li'n volem recordar dos: a l’octubre de 2018 el parlament va aprovar que el Pacte Català contra la Violència Masclista havia de ser realitat a l’abril de 2019 i al març de 2019 es va aprovar una moció del grup socialista que instava al govern a posar en marxa en un termini de tres mesos el Pacte Nacional per la Lluita efectiva contra la desigualtat retributiva i la feminització de la pobresa; Després d’un any seguim sense saber res d’aquests pactes”, ha dit Granados en roda de premsa a la seu socialista.

 

Per altra banda, Eva Granados ha exigit al conseller d'Exteriors, Alfred Bosch, que doni explicacions "avui mateix" sobre la gestió del cas d'assetjament sexual del seu excap de gabinet. "Esperem que el conseller Bosch no només comparegui davant els mitjans de comunicació, sinó que també s'expliqui davant el Parlament. Si no ho fa ell, serà el PSC qui demanarà la seva compareixença a la cambra", ha indicat.

 

 

 

Paraules clau: