Podem tenir noves majories. Necessitem fer el tomb electoral

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

“Amb Miquel Iceta podrem liderar el canvi que necessita el país”

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha celebrat avui que la majoria independentista al Parlament de Catalunya no bloquegi el calendari, de manera que “sembla que serà possible tenir eleccions al febrer”. En aquest context, i després d’apuntar que “el del 50% [dels vots] és un nou debat dels independentistes per tenir atenció mediàtica”, Granados ha pronosticat que al febrer “podem tenir noves majories” i que, per tant, “es pot marcar un punt d’inflexió per deixar enrere la decadència”. A Catalunya, ha afegit, “necessitem fer el tomb electoral” i “a les urnes es poden forçar canvis de majories i, amb Miquel Iceta, que serà el nostre candidat, podrem liderar el canvi que necessita el país”.

En una setmana en què la salut concentrarà bona part del debat polític al Parlament, que hi dedicarà un ple monogràfic, Granados ha recordat que “els objectius del PSC són l’atenció a la pandèmia i la normalitat assistencial que no tenim: necessitem invertir en recursos humans, en recerca i en equipaments per al nostre sistema sanitari”.

Tenim “consultoris que atenen la covid, que fan de mur de contenció de residències i d’escoles, que pateixen una situació de saturació, i les persones que tenen malalties cròniques, especialment la gent gran, no estan sent ateses”; tenim “CAPs tancats i plantilles als límits”, ha lamentat la viceprimera secretària i, davant d’això, ha exposat, “és imprescindible que com més aviat millor poguem tornar a tenir salut”.

I la resposta “té a veure amb el bon govern. Necessitem un canvi d’horitzons i lideratges en la gestió dels serveis públics. Necessitem un govern preocupat al 200% pels problemes que preocupen a la ciutadania”.

Paraules clau: