El Parlament aprova una moció del PSC sobre l’emergència climàtica

  • Actualitzat:
  • Creat:

Jordi Terrades valora positivament “que el Parlament manifesti la necessitat de crear una comissió de seguiment de l’emergència climàtica” i ha afegit que “és important la celebració d’una segona Cimera de Canvi Climàtic a Catalunya”

El portaveu de Medi Ambient del Grup Socialistes-Units per Avançar, Jordi Terrades, ha valorat positivament “que el ple del Parlament manifesti la necessitat de crear una comissió de seguiment de l’emergència climàtica” i ha afegit que “per això és important la celebració d’una segona Cimera de Canvi Climàtic a Catalunya”. El Parlament ha aprovat una moció del PSC sobre l’emergència climàtica, que ha de permetre “abordar des del màxim  consens els canvis que s’hauran de produir en els models de producció, de consum i de mobilitat”.

 

Segons Jordi Terrades, “si volem que en surtin propostes reals, consensuades i assumides, cal preparar-les correctament, amb transparència, cercant la màxima participació de tots els actors econòmics, ambientals, socials i polítics”. “Cal impulsar la transició vers un sistema energètic basat en fons d’energia renovable, i considerem que cal una llei que gravi les emissions de gasos d’efecte hivernacle”, ha conclòs.

 

 

Paraules clau: