El nostre país ha de fer de l’educació una prioritat essencial

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta expressa “el nostre compromís amb la comunitat educativa, amb les famílies catalanes i amb el nostre sistema educatiu“

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha expressat avui “el nostre compromís amb la comunitat educativa, amb les famílies catalanes i el nostre sistema educatiu”. “Avui és un dia important, es reprèn el curs, és veritat que amb dificultats i en una situació excepcional, però amb tota l’esperança i tota la força. Nosaltres volem retre homenatge a tota la comunitat educativa i donar el nostre suport a la tasca dels ajuntaments de tot el país, amb independència del seu color polític, que han fet costat a la Generalitat i fer que aquest inici de curs fos possible”, ha afegit.

 

En declaracions als mitjans al Centre d'Educació Especial Pública Maria Felip de Gavà, acompanyat per l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i la secretària d'Educació del PSC, Esther Niubó, Miquel Iceta ha assegurat que “volem escoles obertes, escoles segures i escoles vives. El nostre país ha de fer de l’educació una prioritat essencial. Segurament aquests anys han mancat les inversions suficients i la contractació de professorat suficient, però tot i així l’escola ha tret el millor d’ella mateixa i ha estat capaç de fer front a una pandèmia”.

 

Segons Miquel Iceta, “avui ho diem amb alegria, amb confiança i amb esperança: comença el curs, els nens i les nenes han pogut tornar a les seves aules, i la idea és que s’hi puguin mantenir tot el curs. Sabem que afrontarem dificultats, però sense escola no hi ha país, sense escola no hi ha futur. I per això avui els socialistes hem volgut estar avui al costat de la comunitat educativa”

 

Paraules clau: