“El nostre missatge és de respecte, reconciliació i reformes en una Espanya alternativa al PP”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Illa i José Luís Ábalos participen en un acte del PSC a Castell-Platja d’Aro

El secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que el missatge dels socialistes és de "respecte, reconciliació i reformes” en una Espanya alternativa al PP que se centrarà en un nou acord entre catalans i un altre entre catalans i espanyols. Salvador Illa creu que “a partir del setembre els independentistes buscaran un nou moment per repetir el que ja ha fracassat, mentre que el PSC advocarà pel respecte, la reconciliació i les reformes”.

 

Salvador Illa ha assistit avui a Castell-Platja d'Aro a un acte del PSC en el qual també ha participat del ministre de Foment i secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, i ha dit que tant els noms que conformen l'Executiu espanyol com les seves primeres accions han deixat “els independentistes sense paraules”.

 

El secretari d'Organització del PSC veu al costat del president Pedro Sánchez “gent preparada” entre els quals predomina “una presència massiva de dones”. Per contra, en el Govern català, que qualifica de “sectari i sense full de ruta” veu “un repartiment de càrrecs”, i "baralles per controlar TV3”. Pel que fa a les primeres accions dels socialistes, Salvador Illa s'ha referit a “una política d'immigració diferent i sense complexos, una d'exterior desinhibidament europeista i una aposta per recuperar el poder adquisitiu de treballadors i classes mitjanes.

 

 

Paraules clau: