“Aquest havia de ser un debat sobre la reconstrucció i no un debat preelectoral”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados diu al Govern que “cal negociar des de la fortalesa de l’acord a Catalunya. Però vostès no el busquen. Desunits són vostès, som tots, més febles”

La portaveu del Grup Socialistes-Units per Avançar, Eva Granados, ha afirmat avui durant la seva intervenció al ple de mesures per la crisi sanitària de la COVID-19 que “aquest havia de ser un  debat sobre la reconstrucció i no un debat preelectoral. Lamentem que el Govern, i especialment ERC, hagi vingut al Parlament a fer mítings electorals, com també ha fet algun grup de l’oposició”. “Aquest havia de ser un debat seriós i productiu, però malauradament s’ha convertit en un debat de poca volada enmig de l’enèsima crisi entre socis de Govern i a l’espai d’un dels socis”, ha afegit.

 

Eva Granados ha assenyalat que “esperàvem un treball previ, una reflexió serena. No hi ha hagut res d’això. Ni una trucada, ni un correu electrònic. Esperem el lideratge del Govern, des del diàleg amb les forces polítiques o socials. Però no hi és. Amb nervis i càlculs electorals i tacticisme no fem la feina que ens demana la ciutadania i és que és la nostra obligació”.

 

Segons la portaveu socialista, “no han volgut negociar ni una partida pressupostària i és una pena, ja que especialment en aquests moments necessitem un Govern fort i amb suport de tot el país per poder posar en marxa el fons de reconstrucció”. “Sabem que no podem disposar de diners sense límits. Per això cal negociar des de la fortalesa de l’acord a Catalunya. Però vostès no el busquen. Desunits són vostès, som tots, més febles. El virus el parem units i la reconstrucció cal fer-la amb acords”, ha conclòs.

 

Adjuntem dossier amb les PR presentades al Ple*

Fitxers adjunts: