Actualitat

Una nova etapa per l’Endavant!

19 setembre 2022

Una nova etapa per l'Endavant!

L’Endavant va néixer l’any 1987 com a òrgan d’expressió del Partit dels Socialistes de Catalunya i així ha reeixit fins a l’actualitat. Des del primer moment, ha estat un espai de reflexió i difusió de les idees i valors del socialisme a casa nostra i arreu del món, obert a la pluralitat de visions que conviuen en el nostre partit i obert, també, a plantejar dubtes i preguntes sobre qüestions encara no prou debatudes al si del socialisme català.

Com totes les publicacions, l’Endavant! ha passat per diferents etapes. I això és, precisament, el que fem ara: encetar una nota etapa, amb la voluntat de convertir l’Endavant! en una publicació dinàmica i atractiva, sense perdre ni un bri de capacitat reflexiva i mantenint l’aposta per l’obertura, la pluralitat i la promoció del debat intern pel que fa a les grans qüestions que conformen l’ideari socialista als nostres dies, donant veu al mateix temps a la pluralitat de lideratges territorials i sectorials que existeixen al partit.

Un Endavant! que no renuncia al format paper, reservat per a les grans ocasions, però que d’una forma habitual, en aquest espai web, canalitzarà totes les aportacions escrites per militants, simpatitzants i col·laboradors i col·laboradores que ens vulguin ajudar en aquests objectius. I recollirà i integrarà, també, la feina plasmada fins ara en altres projectes com Pensament Socialista, Els Debats de l’Esquerra i Memòria Socialista. Perquè la suma ens fa més forts i millors.

L’impuls polític que la Comissió Executiva del Partit vol donar a l’Endavant! només tindrà sentit si són molts i moltes els que, no només entrem i llegim els continguts, sinó que ens comprometem a participar dels debats que es plantegin, a escriure-hi si tenim alguna cosa a dir i a utilitzar-ho, realment, com a canal d’expressió de les idees i valors que compartim.

Us animem a gaudir d’aquesta nova etapa de l’Endavant! com a protagonistes. Comencem!


La governança de l’Endavant!
Per una bona governança de l’Endavant! en aquest nova etapa, s’han constituït dos grups de treball:

Comitè de Direcció
Lluïsa Moret, Eduard Rivas, Meritxell Batet, Èlia Tortolero, David Donaire, Carles Martí, Francesc de la Torre, Cristina González i Núria Díaz.

Comitè de Redacció
Francesc de la Torre, Anna Maria Sendra, Carles Vivancos, Núria Segú, Xavier Grau, Patricia del Pozo, Luismi Guerra, Irene Jezabel, Andreu Espínola, Mireia Bel, Abel García, Mònica Lafuente, Joan Roma, Mireya Fuente, Guillermo Gómez i Daniel Martínez.