Actualitat

“Senyor Aragonès, impliqui’s personalment per garantir aigua potable a les Garrigues”

29 juny 2022

Salvador Illa

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha lamentat que 8.000 veïns i veïnes de les Garrigues i el Segrià pateixin una falta recurrent d’aigua potable, tenint en compte que “Catalunya és prou pròspera per a garantir que cap ciutadà ni ciutadana es quedi sense aigua potable”.


“Senyor Aragonès, he trobat a faltar més implicació per part del Govern. No es pot tornar a produir. Li demano que s’impliqui personalment per garantir aigua potable i li ofereixo el meu suport i el del meu grup per resoldre aquesta situació”, ha dit Salvador Illa en la sessió de control al Parlament. Precisament, el dirigent socialista ha instat a Pere Aragonès a “treballar conjuntament a tot arreu, també a Catalunya”, per abordar qüestions que afecten la ciutadania, com la falta d’aigua potable.

Per això, ha tornat a demanar a Pere Aragonès que convoqui la taula catalana de partits, que encara no s’ha convocat aquesta legislatura: “Obri un diàleg entre catalans. Diàleg a tot arreu, en tots els formats. També entre catalans”.

Incendis a Catalunya

Salvador Illa també ha volgut agrair la tasca dels agents implicats en l’extinció dels nombrosos incendis produïts a Catalunya en els darrers dies, i ha realçat, precisament, el treball conjunt de tots ells.


Així mateix, ha valorat dues notícies positives recents: que el Govern de Pedro Sánchez hagi aprovat el rescat més gran de la història d’Espanya per a una empresa catalana i que s’hagi confirmat que Barcelona serà seu del Mobile World Congress fins al 2030. “El denominador comú d’aquestes dues notícies és l’actitud de col·laboració, treballar junts, sumar i fer política útil”, ha dit Salvador Illa.