Actualitat

“Senyor Aragonès, la pregunta que es fan avui els catalans és si el seu govern governarà”

5 octubre 2022

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha constatat avui que el Debat de Política General va posar de manifest la feblesa del govern Aragonès i “el que es pot afirmar és que això no va”. 

Li demanem que governi. Senyor Aragonès, la pregunta que es fan avui els catalans és si el seu govern governarà”, s’ha qüestionat Salvador Illa a la sessió de control aquest dimecres al Parlament, preguntant també a Aragonès “quan pensa convocar la taula de diàleg entre catalans”. 

Salvador Illa ha recordat que Aragonès i el seu partit es van comprometre a convocar la taula de partits catalans, i també van votar a favor d’una proposta en aquest sentit durant el debat de política general: “És molt difícil governar sense una majoria d’investidura estable i un govern desunit i en confrontació crònica. I és impossible governar sense un mínim de credibilitat: Amb la CUP no compleix, ho diuen ells, amb Junts tampoc, ho diuen ells. Amb nosaltres va acordar convocar una taula i no ho fa, tampoc compleix”.