Actualitat

“Seguim disposats amb el pressupost, però cal generar confiances per negociar”

25 novembre 2022

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha  demanat a Pere Aragonès honestedat i ganes de treballar per poder iniciar una negociació pressupostària: “Seguim disposats per acordar el pressupost, però s’han de generar confiances per poder iniciar una negociació. “Estar oberts a negociar vol dir ser honestos i donar la informació necessària per a poder treballar”. 

En la roda de premsa al Parlament posterior a la reunió quinzenal del Govern Alternatiu de Catalunya, Alícia Romero ha avançat que el govern encara no ha enviat la documentació detallada per poder parlar dels pressupostos: “No podem treballar a cegues. Confio que puguem rebre la documentació i ens puguem posar a treballar, si no els calendaris s’eternitzen i el temps va passant”. 

Alícia Romero també ha detallat que el Govern Alternatiu de Catalunya ha aprovat avui dos documents: una proposta de Llei de la Gent Gran de Catalunya i un informe sobre la prevenció i l’extinció d’incendis. 

Coincidint amb el Dia Internacional, la portaveu socialista ha demanat reivindicar “cada dia la igualtat com a principi que permeti viure en una societat més lliure on les dones puguin ser lliures les 24 hores”.