Actualitat

“Pedro Sánchez ha treballat per tenir pressupostos l’1 de gener i aquí seguim esperant Aragonès”

21 novembre 2022

La portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha significat el contrast entre el treball del govern espanyol i el govern de Catalunya: “Pedro Sánchez ha treballat per tenir pressupostos l’1 de gener i aquí seguim esperant que Aragonès es clarifiqui”. 

En roda de premsa al Casal Socialista Joan Reventós després de reunir-se la Permanent de la Comissió Executiva del PSC, Elia Tortolero ha reivindicat els valors socialistes de diàleg, acord i treballar per les persones, precisament el dia que es compleixen 22 anys de l’assassinat d’Ernest Lluch: “Ernest Lluch definia el socialisme com la millor manera de portar el màxim de llibertat, el màxim d’igualtat i el màxim de fraternitat a les persones que viuen en societat. I aquests principis són els que el PSC encara promou als governs i als ajuntaments”. 

“I precisament seguint amb els valors socialistes que tan bé definia Ernest Lluch, dissabte passat va celebrar un Consell Nacional extraordinari per ratificar 137 candidats i candidates més per a les eleccions municipals”, ha afegit, detallant que el 65% de la població de Catalunya ja té un candidat socialista, un futur alcalde o alcaldessa que mira endavant i té els veïns i veïnes com a prioritat.  

Elia Tortolero també ha explicat que divendres se celebrarà arreu el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i que el PSC participarà en els actes institucionals i la manifestació a Barcelona. “També hem impulsat un manifest propi per refermar el nostre compromís en l’erradicació de la violència masclista i en prioritzar polítiques centrades en els drets de les dones”.