Actualitat

Olga Campos, escollida candidata del PSC a l’alcaldia de Pallejà

20 gener 2023

Olga Campos
L'alcaldable diu que el municipi "demana obrir una nova etapa" i afirma que el PSC és "l'única opció de canvi"

L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament de Pallejà i cap de l’Oposició al consistori, Olga Campos, ha rebut el suport unànime de la militància socialista del municipi i tornarà a encapçalar la candidatura a les eleccions locals.

“Pallejà demana obrir una nova etapa i des del PSC ens posem a la disposició de les veïnes i veïns per liderar aquest nou temps. Oferim el nostre coneixement, la nostra experiència i el nostre capital humà i polític per reactivar l’economia local, enfortir els serveis públics i, sobretot, per passar pàgina d’un govern municipal amb el rumb esgotat”, ha dit un cop escollida.

Segons Campos, el PSC “és l’única opció de canvi responsable i així ho avala la nostra oposició constructiva, que ens ha permès estar al costat del govern municipal quan ha estat necessari, però al mateix temps construir una alternativa de progrés per a totes les veïnes i veïns.”

Olga Campos és infermera del CAP de Pallejà. A més de ser portaveu del PSC a l’Ajuntament és consellera comarcal d’Inclusivitat del Baix Llobregat.