Microcrèdits
El PSC ha decidit tornar a posar en marxa un sistema de microcrèdits com a mitjà de finançament de l'activitat ordinària del Partit.

Els microcrèdits són una formula de finançament alternatiu a les entitats financeres tradicionals que permet a una organització obtenir recursos en quantitats relativament reduïdes a través de les persones a l’entorn del projecte que confien en els seus principis i valors i en els objectius vinculats al mateix.

Es tracta per tant d’una formula que permet a l’organització reduir la seva dependència del sistema financer tradicional i a la vegada ofereix la possibilitat als seus activistes de contribuir econòmicament al projecte, de forma que vegin retornada no només el total de la seva inversió, sinó recompensat mínimament el seu esforç.

Per tant, els microcrèdits no són donacions i les quantitats abonades seran reemborsades en el període de 12 mesos, al 2,5% d’interès anual. Aquesta retribució suposa uns guanys nets (després de retencions) de 20€ per cada 1.000 € invertits en els 12 mesos de termini de finançament proposat.

A la vegada, poder comptar amb aquests recursos permet a l’organització apropar-se a les persones que el fan possible, implicar-los activament en els seus projectes i objectius i renovar els vincles entre afiliació i militància activa que són tant importants en política.

L’any passat, amb motiu de les Eleccions Generals celebrades el 10 de novembre, el PSC va promoure per primera vegada un sistema de finançament electoral via microcrèdits. El principal i els interessos compromesos van ser retornats 8 mesos després a tothom qui va confiar en la nostre projecte per liderar un Govern a Espanya.

Com funcionen? T'ho expliquem en cinc passos:
 

Primer

Omple amb les teves dades el formulari que trobaràs més abaix, accepta les condicions establertes i tria la quantitat que vols prestar per col·laborar amb el PSC.

Segon

Rebràs un e-mail amb les condicions generals del contracte on et demanem que ens facis arribar la còpia del teu DNI per ambdues cares.

Tercer

Un cop rebut el DNI, verificarem les dades i et fem arribar l’IBAN del compte on has de fer la transferència i el codi del teu microcrèdit.

Quart

Quan hagis fet la transferència, et farem arribar les condicions particulars del contracte amb les teves dades, l’import, la data de formalització i el codi que identifica específicament el teu microcrèdit. Llavors estarà finalment oficialitzat el contracte de microcrèdit amb el PSC.

Cinquè

Passats 12 mesos et retornarem el principal junt amb els interessos meritats fins a la data de devolució.
 
Si et cal més informació o cap altre aclariment, truca’ns !!!

Atenció telefònica de suport: 699 851 057

Horari de dilluns a divendres (no festius) de 9h a 13h.

Col·labores amb nosaltres?

Consulta les condicions generals del microcrèdit fent clic aquí

Camps obligatoris
 
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractament:PSC
Finalitat del tractament: gestionar la relació jurídica derivada del microcrèdit concedit, així com totes les actuacions que es derivin del compliment de les obligacions establertes per la normativa vigent en matèria de finançament de partits polítics.
Legitimació: la base legal per al tractament és el teu consentiment, que es considera atorgat en el moment de formalitzar el microcrèdit.
Destinataris de les dades: les dades no es comunicaran a tercers, excepte per una obligació legal.
Drets: per exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa, pot enviar un correu a dpd@psc.cat
Per a mes informació i sobre com exercir els seus drets, pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a la nostra política de privacitat http://www.socialistes.cat/ca/pagina/politica-de-privacitat