Torra ha de distingir entre la seva etapa d’activista i la de president

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

El Primer Secretari del PSC reitera que la trajectòria de Torra no permet fer-li confiança

El primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentaris Socialistes i Units per Avançar, Miquel Iceta, ha emplaçat avui al candidat de JxCat a la investidura, Quim Torra, que aprofiti el seu discurs durant el debat d'investidura per "marcar una distància clara entre la seva fase d'activista i una eventual nova etapa com a president de la Generalitat".

El líder del PSC ha reiterat que el que convé ara mateix és "tenir un Govern efectiu que no sigui vicari, que no sigui delegat" perquè "el poder del president rau en la confiança que pugui tenir del Parlament i no es pot supeditar a cap altra persona".

Miquel Iceta ha remarcat que la trajectòria de Torra "no permet fer-li confiança" i ha insistit en emplaçar al candidat de JxCat a que “el seu primer esforç com a president de la Generalitat sigui tendir ponts i ser conscient que representa al conjunt del país".

Torra "haurà de revisar alguns dels plantejaments públics que ha fet" ja que, del contrari, "hi haurà una part del país que no podrà confiar en la seva tasca", ha conclòs Iceta

Paraules clau: