No entenem perquè el Govern retalla tarifes a l’atenció a la discapacitat

  • Raúl Moreno
  • Actualitzat:
  • Creat:

Raúl Moreno afirma que les treballadores i treballadors que atenen persones amb discapacitat “no estan amb els braços creuats, estan ajudant a lluitar contra el Coronavirus”

El portaveu de serveis socials del Grup Socialistes-Units per Avançar, Raúl Moreno, ha afirmat avui que “no entenem perquè el Govern retalla en 15% de les tarifes a treballadors/es ocupacionals. La Generalitat ordena el tancament dels centres i els professionals han passat a fer, entre d’altres, atenció domiciliària. Ningú s'està amb els braços creuats. Ens estan ajudant a lluitar contra el Coronavirus”.

 

Moreno ha fet aquestes declaracions després que el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, la principal plataforma de defensa del col·lectiu a Catalunya, també hagi denunciat la retallada en el pagament de serveis d’atenció a persones amb discapacitat, que han passat al 85 per cent del que s’abonava fins ara.

 

El portaveu socialista ha indicat que “espero que ERC no caigui en la temptació de tornar a fer retallades en aquest sector i en aquest moment”. “El nostre grup parlamentari registrarà demà mateix diverses preguntes perquè siguin respostes pel departament, però esperem una rectificació urgent per part dels seus responsables””, ha assegurat.

 

Paraules clau: