És legítim reclamar més competències i recursos, però has demostrar que els saps utilitzar

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta, José Luís Escrivà i Eva Granados participen al taller econòmic “L’avaluació de les polítiques públiques, avui”

El primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “és molt legítim reclamar més competències i més recursos, però els arguments es guanyen sobre la base de poder demostrar que amb les competències i els recursos de què ja disposes es fa el millor possible, i no és el cas”.

 

A la cloenda del taller econòmic “L’avaluació de les polítiques públiques, avui”, que ha comptat també el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luís Escrivà; i la viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, Miquel Iceta ha indicat que “en un país amb diversos models de govern cal assegurar la màxima eficàcia, màxima cooperació i màxima lleialtat, ens evitaria conflictes innecessaris i redundaria en el que ens hauria de moure a tots, un millor servei als ciutadans”.

 

Per la seva banda, Eva Granados ha assegurat que “el desgovern que hi ha hagut i continua havent-hi a la Generalitat fa que es necessiti l'arribada d'un Govern que posi els pilars essencials per recuperar el prestigi que tenia la Generalitat i que ha perdut”.

 

Finalment, el ministre Escrivà ha dit que "Espanya té un problema de pobresa severa molt intens. Per tant amb l'Ingrés Mínim Vital l'objectiu primordial era concentrar tota la capacitat d'acció en aquelles llars més vulnerables per aconseguir que puguin millorar substancialment".

 

Paraules clau: