Demanem la compareixença de Torra davant uns serveis públics que estan al límit

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Granados creu que ahir "al Govern li va esclatar a la cara la realitat del país" i demana la compareixença de Torra per saber "què pensa fer davant el deteriorament dels serveis públics"

La portaveu de Socialistes i Units per Avançar, Eva Granados ha constatat aquest matí,davant l'esclat de protestes socials de diferents col·lectius aquesta setmana, que "els serveis públics estan al límit" i ha denunciat "el silenci escandalós per part del Govern de la Generalitat, que sembla desaparegut".

En aquest sentit, la diputada socialista ha anunciat que PSC-Units ha entrat a registre una petició de compareixença del President Torra "perquè expliqui què pensa fer davant el deteriorament dels serveis publics i de les condicions laborals dels treballadors" i ha anunciat que si Torra no compareix, "demanarem un Ple Monogràfic sobre la situació dels serveis publics i les condicions laborals al que no podrà dir que no".

"Instem el Govern a escoltar aquests col·lectius, que demanen menys discursos i més recursos" ha dit Granados. Una demanda que considera que podria ser atesa amb l'aprovació dels pressupostos del Govern de l'Estat: "que suposen una oportunitat per augmentar en uns 2200 milions d'euros els ingressos de la Generalitat que han de tenir en compte Govern i els grups que li donen suport".

Finalment, la portaveu socialista ha reclamat al Govern "pensar en la gent i deixar de pensar en banderes i debats identitaris". "Torra ens va dir que no el jutgéssim pels seus articles sinó per les seves accions i el que veiem és inactivitat total i la seva desaparició davant els problemes del dia a dia".

Paraules clau: