La campanya del canvi a Catalunya: “intensa i propositiva”

El PSC tindrà operatives “tres caravanes”, amb Salvador Illa al capdavant; el president Pedro Sánchez vindrà cinc vegades a Catalunya

La del PSC serà “una campanya intensa, propositiva”, perquè “tenim un programa per governar Catalunya. El govern del president Salvador Illa serà el de les solucions i el retrobament. Ja n’hi ha prou, és l’hora dels catalans i les catalanes, sense revenges, de treballar pel país” ha manifestat, aquest dilluns, la viceprimera secretària socialista, Eva Granados. Una campanya que, a través de “tres caravanes”, explicarà per tot el territori el programa del PSC, que aposta per posar punt i final “a l’enfrontament, la deslleialtat i el desgovern” a Catalunya.

Granados ha explicat que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sáchez, participarà en l’acte d’obertura de “la campanya electoral que portarà el canvi a Catalunya” al costat del candidat Salvador Illa, que tindrà lloc a Barcelona aquest dijous, 28 de gener. Sánchez vindrà fins a cinc vegades a Catalunya per donar suport a la candidatura d’Illa.

La campanya del PSC implicarà molta gent de tots els sectors i de tot el territori i parlarà de les persones. Per  això, el PSC tindrà operatives tres caravanes per les quatre províncies catalanes: la primera l’encapçalarà el candidat, Salvador Illa; en la segona hi prendran part el primer secretari, Miquel Iceta, i Eva Granados; i la tercera estarà encapçalada pel president Pedro Sánchez i alguns ministres.

“Diàleg sense retrets”

“Farem un esforç d’explicació del nostre programa a través dels mitjans de comunicació, amb entrevistes i debats, actes en diferents formats”, ha exposat Granados.

Finalment, la viceprimera secretària ha desgranat els cincs grans arguments sobre els que reposarà la campanya del PSC, i que ja va avançar el cap de setmana Salvador Illa: “primer, que l’última dècada ha estat en va, que tots i totes hem sortit perdent; segon, que la solució no vindrà d’una part arrossegant l’altra i que podrem reparar els danys anant a votar amb sentiment de superació de la situació; tercer, que la divisió ens ha debilitat i, en canvi, la unió ens farà forts; quart: diàleg, escoltarem els moviments i plataformes socials; i cinquè, que no pensem perdre ni un minut en retrets sobre el que va succeir”.

Campanya per al vot per correu

D’altra banda, Eva Granados ha explicat que el PSC ha iniciat una campanya per incentivar el vot per correu, que consisteix en l’enviament d’un milió de fulletons a llars de tot Catalunya que expliquen als electors i electores els passos que han de seguir per fer la sol·licitud. Es preveu que la bustiada hagi finalitzat el pròxim 1 de febrer. En els fulls volants figura un número de telèfon al qual els ciutadans i ciutadanes poden trucar per resoldre dubtes o rebre assessorament sobre quins passos cal seguir per a votar per correu.

Cartell_President_Illa_amb_foto_Horitzonal_JPEG

Descarrega la imatge
Cartell_President_Illa_sense_foto_horitzontal_JPEG

Descarrega la imatge
Cartell_FEM-HO_horitzontal_JPEG

Descarrega la imatge
Cartell_President_Illa_vertical_JPEG

Descarrega la imatge
Cartell_FEM-HO_vertical_JPEG

Descarrega la imatge
Cartell-HAGÁMOSLO_horitzontal_JPEG

Descarrega la imatge
Cartell_HAGÁMOSLO_vertical_JPEG

Descarrega la imatge
Comparteix: