“Fem possible el canvi a Catalunya”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalotat, Salvador Illa, ha afirmat avui que “és l’hora de reprendre la il·lusió, l’esperança i la confiança. I només ho podrem fer si el proper 14 de febrer el vot del canvi guanya a les urnes.  El vot de la sensatesa. El vot que premia la feina ben feta. El vot dels qui no volem que ningú quedi enrere. El vot dels qui es lleven cada matí amb l’esperança de poder treballar per a un futur millor per als seus fills i filles.  El vot dels qui, vinguts d’arreu, amb esforç, han fet d’aquesta terra un país millor El vot dels qui volem poder passar pàgina i mirar endavant amb una nova mirada i amb una nova actitud”. “Sortim a guanyar. El 14 de febrer, torna Catalunya. Fem possible el canvi a Catalunya”, ha afegit.

 

Durant l’acte d’inici de campanya al costat del President del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, Salvador Illa ha indicat que “diguem-ho clar: els darrers anys a Catalunya han estat un desastre. Catalunya no ha fet més que acumular derrotes i frustracions. Els governs independentistes ens han deixat una Catalunya dividida, en declivi i totalment esgotada: retallades socials que han generat més desigualtats i menys oportunitats, cap tipus de lideratge econòmic davant dels reptes tecnològics i climàtics presents i futurs, divisió a la societat, ineficàcia i falses promeses. Ja n’hi ha prou. Ja n’hi ha prou del gris amb què els governs independentistes han volgut pintar Catalunya.  Ja n’hi ha prou d’aquesta paràlisi i sensació d’ofec que ens impedeix avançar.  Ja n’hi ha prou d’etiquetar la gent, de dividir-la entre bons i mals catalans”.

 

“Catalunya mereix un govern estable i sensat. Un govern que treballi per al conjunt del país, per a tots els catalans, pensin com pensin, vinguin d’on vinguin. Un govern que posi per davant de tot, de tot, el benestar de les persones i el progrés de Catalunya. Tan senzill com això. Em comprometo a passar del desgavell a les solucions. Em comprometo a passar dels radicalismes al seny i la sensatesa. Em comprometo a passar de la inestabilitat, la incompetència i la decadència a l’estabilitat, la professionalitat i el progrés. Em comprometo a  passar de l’engany a la sinceritat i l’honestedat. Em comprometo a passar de la improvisació a la feina ben feta i seriosa, de la confusió a la claredat, de la incertesa a la certesa, de les falses promeses a la bona gestió. Em comprometo a passar del fracàs a l’èxit. De la frustració a l’esperança”, ha conclòs.

 

Per la seva banda, Pedro Sánchez ha afirmat que “tenim motius per a l’esperança perquè d’aquí a pocs dies estarem en condicions de prestar un servei excepcional a Catalunya: ajudar a girar full, ajudar a posar punt final a una dècada perduda”.  Estem en un punt d’inflexió per al món, per a Europa, per a Espanya i encara més per a Catalunya. I aquí el protagonitzaran milers i milers de catalans”.

 

“Tenim aquesta oportunitat perquè conflueixen dos factors. El primer factor és que la majoria ha dit ‘Ja està bé’, ‘S’ha acabat’. I la idea que un canvi és possible i necessari s’ha obert pas. El segon factor és Salvador Illa, el factor Illa. La presència d’un candidat que recull aquest sentiment i que reflecteix les millors virtuts que han fet que aquesta terra sigui gran i admirada”, ha dit.

Comparteix: