“Els socialistes ho tenim clar: progrés econòmic i justícia social van de la mà”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat avui que “vull que Catalunya surti a guanyar tots els partits. Els socialistes ho tenim clar: progrés econòmic i justícia social van de la mà. Per això, quan la crisi de la COVID 19 va colpejar amb força, aviat farà un any, el Govern espanyol no va dubtar a dur a terme la més gran mobilització de recursos públics de la història del nostre país”.

A l’acte “Recuperem Catalunya: Salut, Educació i Protecció Social. Fem-ho!’, en què també hi ha participat Assumpta Escarp, candidata i secretària de Salut i Seguretat del PSC; Esther Niubó, candidata i secretària d’Educació i Raúl Moreno, candidat i secretari de Polítiques Socials i Igualtat, Salvador Illa ha indicat que “Espanya ha après dels errors: està revertint anys de retallades dels governs del PP. Ara toca que ho faci Catalunya. Toca revertir les retallades dels governs independentistes. Catalunya ha de fer un salt gegant en justícia social. Les grans xacres socials continuen presents i s’han multiplicat”.

Segons el candidat socialista, “la recuperació econòmica vindrà, però primer el que hem de garantir és que ningú no quedi enrere. I no és que els socialistes no haguem fet la feina: el Govern de la Generalitat no només ha estat incapaç de complir la gran majoria de les mocions aprovades pel Parlament de Catalunya sinó que tampoc ha desplegat les proposades en el seu Pla de govern”. “La llista d’incompliments, com veieu, es llarga, i el resum és fàcil de fer: en aquest mandat no hi ha hagut cap nova proposta, prestació o servei que hagi millorat substancialment la vida d’una part important de catalans i catalanes”, ha conclòs.

Comparteix: