Salvador Illa al Debat de Política General al Parlament de Catalunya

“Catalunya demana a crits i amb urgència una alternativa”

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha dit avui al president Pere Aragonès que “vostè em sembla un bona persona, s’hi esforça, i té el meu respecte personal i institucional, però això no va. No funciona, és el seu és un govern dividit. No hi ha foto ni estada de catorze hores en un vaixell amb el vicepresident que ho puguin arreglar. La seva intervenció fluixa i de baix to ho va certificar. En un món de canvis amb una Catalunya de 10 anys de mal governs. Demana a crits i amb urgència una alternativa que el Govern alternatiu que encapçalo s’ofereix a liderar”.

Durant la seva intervenció al Debat de Política General, Salvador Illa ha assenyalat que “Catalunya està molt pitjor del que hauria d’estar, del que li correspon per potència de país. Tenim un país socialment dividit. L’ànim, l’esperit del país de Pujol, la moral col·lectiva de Maragall, no està bé després de 10 anys. Políticament, estem assumint un fracàs col·lectiu que es va produir el 2017”.

“Vostè ofereix més del mateix, reincidir. És un objectiu irreal i crec que impossible, amb tot el respecte. La política és l’art d’allò possible. S’erigeix en el president de mitja Catalunya. Ha de convocar un diàleg entre catalans, en els que hi siguem tots. Li torno a demanar que convoqui una taula entre partits per dialogar entre catalans, una taula a la que el seu grup polític s’hi va comprometre”, ha conclòs.

El discurs

Descarrega el discurs de Salvador Illa al Debat de Política General

Veure PDF

Les fotos de Salvador Illa al Debat de Política General

Visita la galeria amb les millors imatges de Salvador Illa durant la seva intervenció al Parlament de Catalunya

Debat de Política General al Parlament

Vídeo resum

L’emocionant vídeo amb alguns dels moments destacats de la intervenció del cap de l’Oposició.

El tweet destacat

La Vanguardia mostra els papers manuscrits per Salvador Illa amb els que es va preparar la rèplica a Pere Aragonès.

Vídeo de la intervenció completa

Vídeo complet de Salvador Illa

Comparteix: