El Congrés extraordinari del PSC ratificarà Miquel Iceta com a Primer Secretari i elegirà una nova Comissió Executiva

  • Actualitzat:
  • Creat:

Al Congrés extraordinari del PSC convocat per aquest dissabte, 19 de juliol, comptarà amb intervencions del Secretari General electe del PSOE, Pedro Sánchez, i de la Secretaria General del PSOE-A, Susana Díaz.

La obertura del Congrés està prevista per les 09:30, després de les salutacions de l’alcaldessa de L’Hospitalet i del/la president/a del Congrés, tindran lloc les intervencions del Secretari General electe del PSOE, Pedro Sánchez, i del President de la Gestora del PSC, Josep Fèlix Ballesteros.

La votació de la nova Comissió Executiva es preveu per les 11:45 h, posteriorment es duran a terme les intervencions de Susana Díaz, Secretaria General del PSOE d’Andalusia i del Primer Secretari, Miquel Iceta.

Recordem que el termini d’acreditació pels professionals dels mitjans que han d’efectuar la cobertura informativa del Congrés va finalitzar el passat dilluns 21 de juliol.

Adjuntem una previsió horària orientativa del desenvolupament del Congrés que tindrà lloc al Centre d’Activitats La Farga, carrer de Barcelona, 2, de L’Hospitalet de Llobregat.

Fitxers adjunts: