Microcrèdits


El PSC ha decidit posa en marxa per primera vegada un sistema de microcrèdits com a mitjà de finançament electoral per a les Eleccions Generals del 10 de novembre de 2019.

Els microcrèdits no són donacions, de forma que les quantitats abonades seran reemborsades en un màxim de 12 mesos al 2,5% d’interès anual.


Què són els microcrèdits electorals del PSC? T'ho expliquem en cinc passos:
 

Primer

Omple amb les teves dades el formulari que trobaràs més abaix, accepta les condicions establertes i tria la quantitat que ens vols prestar per col·laborar en la nostra campanya.

Segon

Rebràs un e-mail amb les condicions generals del contracte i on et demanem que ens facis arribar la còpia del teu DNI per ambdues cares.

Tercer

Un cop rebut el DNI, verificarem les dades i et fem arribar l’IBAN del compte on has de fer la transferència i el codi del teu microcrèdit.

Quart

Realitzada la transferència, ho verificarem i et farem arribar les condicions particulars del contracte amb les teves dades, l’import, la data de formalització i el codi que identifica el teu microcrèdit. Llavors estarà finalment formalitzat el contracte de microcrèdit amb el PSC.

Cinquè

Passats uns mesos, aproximadament entre 6 i 12, es retorna el principal junt amb els interessos meritats fins a la data de devolució.

Col·labores amb la nostra campanya?

Consulta les condicions generals del microcrèdit fent clic aquí

Campos obligatorios
 
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractament:PSC
Finalitat del tractament: gestionar la relació jurídica derivada del microcrèdit concedit, així com totes les actuacions que es derivin del compliment de les obligacions establertes per la normativa vigent en matèria de finançament de partits polítics.
Legitimació: la base legal per al tractament és el teu consentiment, que es considera atorgat en el moment de formalitzar el microcrèdit.
Destinataris de les dades: les dades no es comunicaran a tercers, excepte per una obligació legal.
Drets: per exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa, pot enviar un correu a dpd@psc.cat
Per a mes informació i sobre com exercir els seus drets, pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a la nostra política de privacitat http://www.socialistes.cat/ca/pagina/politica-de-privacitat


Per qualsevol dubte pots contactar per telèfon al 93 495 54 00 o per correu electrònic