Una Europa cada cop més combativa contra el populisme i l’extrema dreta

  • Miquel Iceta
  • Actualizado:
  • Creado:

Miquel Iceta encapçala la delegació del PSC al Congrés del PES, en què Javi López ha estat elegit membre de la presidència dels socialistes europeus

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha encapçalat la delegació dels socialistes catalans al Congrés del Partit Socialista Europeu que se celebra fins avui a Lisboa, en què s’aproven fins a sis resolucions que establiran el marc comú per al manifest de socialistes, socialdemòcrates i laboristes europeus de cara a les eleccions del 26 de maig.

 

Al Congrés, l’eurodiputat del PSC Javi López ha estat elegit membre de la presidència dels socialistes europeus. Miquel Iceta ha afirmat que al Congrés hi ha un ambient de “moltes ganes de donar un tomb a Europa, una Europa cada cop més unida i més social, cada cop més combativa contra el populisme i l’extrema dreta”.

 

Durant la seva estada al Congrés del PES, Miquel Iceta ha mantingut trobades amb, entre d’altres, Riccardo Nencini, secretari general del Partit Socialista Italià; Iratxe García Pérez, presidenta de la delegació del PSOE al Parlament Europeu, i amb Christian Levrat, president del Partit Socialista suís.

 

Palabras clave: