Torra és el problema però C's no és la solució. L'alternativa a l'independentisme és el PSC

  • Actualizado:
  • Creado:

Eva Granados: "Bon govern,respecte a la llei i diàleg només el podem garantir els i les socialistes"

"PSC-Units ens abstindrem en la moció de censura que ha presentat Ciutadans perquè tenim clar que Torra és el problema però que Ciutadans no és la solució. L'única alternativa a l'independentisme és el PSC" ha afirmat aquest matí la portaveu de Socialistes i Units per Avançar, Eva Granados, en una roda de premsa en la qual ha considerat que la moció de censura presentada per Ciutadans "és una maniobra de propaganda electoral" i ha recordat que el partit taronja "va ser qui va guanyar les eleccions el 21D de 2015 i no va intentar una investidura, la seva líder va marxar al Congreso, i en tot moment i fins fa unes hores han dit que no donaven els números per presentar-la i que seria reforçar l'independentisme".  Granados s'ha preguntat "què ha passat per aquest canvi d'opinió. Sembla que quan les enquestes els donen pitjor, necessiten gesticular més" i ha considerat que "Torra i Roldan són dues cares de la mateixa moneda, utilitzen les institucions en benefici de part", alertant que Catalunya "necessita un bon govern, i bon govern, respecte a la llei i diàleg només el poden garantir el PSC i Miquel Iceta".

La portaveu socialista també ha fet valoració del Debat de Política General, que es va celebrar la setmana passada, lamentant "l'espectacle d'enfrontament que va haver-hi a l'hemicicle". Granados ha instat a "respectar la divisió de poders i no enfrontar legitimitats" i ha explicat que "no poden haver-hi posicionaments institucionals sobre decisions judicials", demanant als partits polítics acabar amb les gesticulacions: "necessitem serenor, per això fem una crida a la calma".

Preguntada sobre el segon aniversari de l'1 d'octubre, Granados ha constatat que 2 anys després "continuem paralitzats. Catalunya no avança. Les decisions judicials han de fer el seu curs, i els polítics tenim una obligació, que és respectar la divisió de poders, respectar la llei i fer el possible per trobar una reconciliació al nostre país".

Palabras clave: