Seré un alcalde feminista que treballaré per la igualtat

  • Jaume Collboni
  • Actualizado:
  • Creado:

Jaume Collboni i Meritxell Batet intervenen en un acte sobre feminisme a Sant Andreu

El candidat del PSC a l’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat avui que “el meu govern serà paritari perquè la meva candidatura ja es paritària. Tindreu un alcalde feminista. Volem assolir la igualtat, som el partit de la igualtat”. “Seré un alcalde feminista que treballaré per la igualtat al lloc de treball, la visió de la ciutat ha de ser femenina. Posaré en marxa les escoles bressol perquè les famílies puguin escolaritzar els seus fills. La senyora Colau es va vantar d’inaugurar 100 escoles bressol. Però no diu que les 95 anteriors les vam fer els socialistes”, ha explicat.

 

Jaume Collboni també ha indicat que “no podem normalitzar l’explotació i la vexació de les dones. No ho permetrem. El meu compromís és que aquesta sigui una ciutat lliure d’explotació sexual, que sigui abolicionista, ens volem posar al nivell de les ciutats mes avançades”.

 

El candidat socialista  ho ha dit en un acte a Sant Andreu al costat de la ministra Meritxell Batet per presentar el Pacte per a una Barcelona feminista. Ambdós han començat les seves respectives intervencions amb un record per Alfredo Pérez Rubalcaba, “a més d’un excel·lent company i una persona compromesa amb el nostre projecte, va ser una persona propera i afectuosa. Una persona detallista, que va donar-nos suport marcant el camí que havíem de seguir. Gràcies, Alfredo”.

 

Meritxell Batet ha dit a la seva intervenció que “hi ha moltes forces polítiques que pensen que les institucions públiques són de la seva propietat i les utilitzen de manera partidista. Però les institucions han d’estar al servei de la societat. Ho estem veient al Parlament amb la designació de Miquel Iceta com a senador. Una proposta que vol fer-lo president del Senat, i això seria bo per Catalunya i per la resta d’Espanya”.

 

“Però hi ha partits que només entenen el xantatge i el mercadeig. Després del referèndum il·legal, de la DUI i del 155, els diputats d’ERC van votar tots els designats a senador de tots els partits. I ara no volen votar l’home que vol solucionar les coses. Volen trencar el mínim sentit institucional, van contra el respecte institucional. La mateixa pinça de sempre: ERC i C’s. Ens sembla absolutament intolerable”, ha conclòs.

 

Palabras clave: