Que no confien en els seus Pressupostos? Doncs perquè no els presenten?

  • Alícia Romero
  • Actualizado:
  • Creado:

Alícia Romero recorda al Govern que “té l’obligació de presentar-los i la responsabilitat d’aprovar-los cercant majories parlamentàries”

La portaveu d’Economia del Grup Socialista al Parlament, Alícia Romero, ha afirmat que “avui és 27 de febrer i el Govern encara no ha aprovat uns pressupostos. No els ha registrat al Parlament i això no és un debat a la totalitat. Avui parlem de responsabilitat, de confiança i valentia. Tenen l’obligació de presentar-los i la responsabilitat d’aprovar-los cercant majories parlamentàries”. “Que no confien en els seus Pressupostos? Doncs perquè no els presenten?”, ha preguntat.

 

“Ensenyen uns Pressupostos al seu Govern, els presenten als mitjans de comunicació i els grups ens assabentem per la premsa. La transparència es demostra al Parlament i fent el debat. Però avui no ens ha quedat clar ni tan sols perquè no els presenta”, ha afegit Romero, que ha assenyalat que “si no hi ha un debat rigorós, si no són valents, a nosaltres no ens hi trobarà”.

 

La portaveu socialista li ha dit al vicepresident Aragonés que “no pot anar dient que són els Pressupostos més socials de la història”. El dia que solucionin els problemes, potser ho seran, però de moment tot són frases buides. “Si no hi ha 80 milions d’euros per a les escoles de bressol, 100 milions per abaixar taxes i augmentar el finançament de les universitats, si no hi ha els recursos per als llits buits i les llistes d’espera, no pot dir que són els pressupostos més socials de la història”, ha conclòs.

 

Palabras clave: