Que Arrimadas hagi anat a Waterloo és donar-li a Puigdemont un protagonisme que no mereix

  • MIQUEL ICETA
  • Actualizado:
  • Creado:

El primer secretari del PSC ha titllat d'"incomprensible" i "imperdonable" la coincidència en el vot entre l’independentisme i les dretes espanyoles per a la no tramitació dels Pressupostos Generals de l'Estat.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha qualificat "d'insensata" la visita de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, avui a Waterloo. Iceta ha considerat que atorga a l'expresident Puigdemont un "protagonisme que no mereix" i ha lamentat que en canvi, “lindependentisme i les dretes espanyoles coincidissin a l’hora de votar en contra de la tramitació dels pressupostos. “Ha estat un error incomprensible i imperdonable”, ha dit. 


En una atenció als mitjans de comunicació abans d'assistir a la Missa Rociera amb motiu del Dia d'Andalusia i preguntat pel cap de llista per Bacelona a les eleccions generals, Iceta ha recordat que "hi ha un procés intern per escollir els caps de llista al Congrés" i cal mostrar el "màxim respecte", "neutralitat" i "garantia de procediments”, i ha confirmat que fins el moment només Meritxell Batet ha manifestat la seva voluntat de concorre-hi”.


Preguntat per la celebració els propers dies del Mobile World Congress (MWC), Miquel Iceta ha indicat que li agradaria veure com totes les institucions implicades "treballen conjuntament per fer del Mobile un esdeveniment encara més important del que ja és". A més, ha valorat molt positivament el treball que ha dut a terme l'Ajuntament de L'Hospitalet i la seva alcaldessa, Núria Marín, per "garantir" que aquest esdeveniment "se segueixi celebrant a la Fira, el que és la millor contribució a l'economia catalana i espanyola ".
 

Palabras clave: