Pol Gibert diu a Puigneró que “tenim poca confiança en vostè per tirar endavant el seu pla de govern”

  • Actualizado:
  • Creado:

El diputat socialista diu al conseller que “una bona manera de demostrar la seva consideració als treballadors i treballadores públics seria fer efectiu l’increment salarial al mes de juliol, així com el pagament dels endarreriments de 2018”

El diputat socialista Pol Gibert ha dit avui al conseller Puigneró que “el meu grup té molt poca confiança en vostè per tirar endavant el seu pla de govern. La seva trajectòria no ens deixa cap altre remei”.

 

“Conseller, li he de reconèixer que, des del meu grup, se’ns fa difícil concedir-li el benefici del dubte en la seva persona. Vostè ha arribat a aquest Parlament amb mal peu: en un sessió de control es va negar a contestar les preguntes de l’oposició, i arriba a aquesta compareixença un mes i 10 dies després de prendre possessió sense haver parlat amb els portaveus dels grups. I després ens diu que vol que treballem plegats?”, li ha preguntat en comissió.

 

Pol Gibert ha demanat al conseller que “ens agradaria saber si està fent alguna cosa més que un tuit en benefici del personal de l’administració”. “Estic segur que vostè ja ho sap, però li recordem que l'aprovació i publicació dels Pressupostos de l'Estat activa el Segon Acord 2018-2020: Millora de l'ocupació Pública i les condicions laborals. O el que és el mateix: un increment salarial per al 2018 de l'1,75% més un 0,20% negociable en l'àmbit local i autonòmic. Una bona manera de demostrar la seva consideració als treballadors i treballadores públics seria fer efectiu aquest increment salarial al mes de juliol, així com el pagament dels endarreriments de 2018”.

 

Respecte al Pacte Nacional per a una Societat digital, firmat el 2016, Pol Gibert ha considerat que “pot ser un bon camí per la col·laboració entre entitats, fomentar el desenvolupament de la societat digital a tot el territori i donar una resposta als grans reptes que planteja la revolució digital. És un tema que ens interessa i voldríem saber si presentaran el Pla d’acció que l’havia d’acompanyar. De fet, crec que una de les últimes accions del darrer Govern va ser anunciar que el Pla estava preparat, però ens agradaria que vingués un dia a explicar-lo en detall”.

 

 

Palabras clave: